Switch to your country: All CountriesDenmark Du handlar på vår svenska webbshop
 
Min kundvagn

Kundvagnen

RETUR AV VAROR.

När du handlar på tattoogolf.se har du 14 dagar på dig att returnera varan till oss. Observera att vi krediterar pengarna inom 14 dagar efter mottagandet av returpaketet. Vissa varor täcks inte av ångerrätten eller så kan du förlora din ångerrätt, inklusive förseglade produkter där förpackningen är trasig. Eller föremål som av hygieniska skäl inte är lämpliga för retur och där tätningen har brutits. Ångerrätten löper från den dag du fick varan. Om tidsfristen löper ut på en helgdag, lördag, konstitutionell dag, julafton eller nyårsafton förlängs tidsfristen till följande vardag. När det gäller flera olika varor beställda i en enda beställning, men levereras individuellt, eller ett gods som levereras i flera partier, löper perioden från mottagandet av den sista varan eller partiet. NOTERA! Om du återvänder från Norge eller andra länder utanför EU måste du ange vårt CVR-nummer: DK40981721 före namnet (Tattoo Golf Europe), så att tullen tydligt kan se att paketet måste skickas till ett företag och inte till ett privatperson. Returkostnader för tullar bärs av köparen.

RETUR KÖPT.

Om du ångrar köpet måste varorna returneras till: Tattoo Golf Europe ApS Speditör 1 9000 Aalborg Danmark Telefon + 45 87 34 45 30 NOTERA! Vid retur, se till att varorna är ordentligt förpackade. Du ansvarar för paketet / paketen tills vi får det. Spara därför e-postkvitton och eventuella andra. spårningsnummer. RETURPAKETEN MÅSTE SÄNDAS DIREKT TILL LAGRINGEN. Du väljer vilket frakt- / paketföretag du vill använda när du returnerar din produkt. (Möjlig GLS, Post Nord, DOA och andra) Vi rekommenderar dock att du köper din returetikett hos oss eftersom paketet är försäkrat och spårbart. Om du väljer en annan fraktleverantör rekommenderar vi att du skickar ditt returpaket som ett försäkrat paket, så att du har möjlighet att använda "Track and Trace" i händelse av försening eller misslyckande med att leverera paketet. Vi accepterar inte returbrev som skickas till postkontor eller paketlåda. I sådana fall måste det förväntas att paketet återvänder till avsändaren, varefter det måste skickas igen. Alla uttalanden i sådana situationer åläggs avsändaren. Alternativt kan returpaket levereras till vår fysiska butik.

ÂTERVÄNDNING I FYSIKALAGRET.

En vara som köpts i webbshoppen kan också returneras i den fysiska butiken. Kom ihåg att ta med din orderbekräftelse. Se adressen ovan. DOKUMENTATION FÖR KÖP OCH RETURSPECIFIKATIONER Du måste bifoga en kopia av orderbekräftelsen eller annan dokumentation för ditt köp. Om du har några frågor kan du kontakta vår kundtjänst via e-post tattoogolf@tattoogolf.eu eller genom att ringa +45 8734 4530 (måndag - torsdag 10.00-15.00)

ÅTERBETALNING.

När vi tar emot varan kontrollerar vi den och du får tillbaka beloppet du betalade till oss vid köpet. Beloppet återförs alltid till samma betalningsmetod som du betalade köpet med. Har du till exempel betalat med kort returneras köpebeloppet till det betalkort du använde vid köpet. Konsumentregeln återbetalas inom 14 dagar efter mottagandet av varan. OBS: Du kan förlora ditt köpebelopp, helt eller delvis. Detta händer om produktens värde försämras eftersom: du faktiskt har använt produkten om etiketten har tagits bort helt eller delvis, eller om den saknas har den skadats medan du var ansvarig för den person du hanterade produkten i på andra sätt än vad det var nödvändigt för dig att bestämma arten, egenskaperna och sättet de fungerar på, har du inte följt begränsningarna för ångerrätten som följer av tätning, produkttyp etc. Om du har använt varan utöver vad är nödvändigt för att fastställa artikelns egenskaper, egenskaper och funktion, förbehåller vi oss rätten att, efter en specifik bedömning i varje fall, minska återbetalningen eller att helt annullera återbetalningen .. Du är därför endast ansvarig för försämring av produktens värde, vilket beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att bestämma naturen, egenskaperna och hur de fungerar. Varans förpackning / förpackning måste behandlas med försiktighet.