Switch to your country: All CountriesDenmark Du handlar på vår svenska webbshop
 
Min kundvagn

Kundvagnen

FRAKT

Vi levererar alla våra paket med GLS, PostNord och DAO som erbjuder frakt med eller utan distribution.
I vårt utcheckningsflöde kan du välja vilken frakt typ du vill ha. Om du väljer utan distribution har du möjlighet att välja paketbutiken närmast dig.
Alla våra varor skickas som paketpost. Detta gör det möjligt att spåra paketet om problem skulle uppstå på vägen. Varorna är försäkrade under transporten och vid mottagandet, kontrollera innehållet i paketet. Om paketet och / eller innehållet skadas när du får det, måste du rapportera det till GLS inom två dagar efter mottagandet, kontakta oss så snart som möjligt och returnera sedan varan till oss. Tattoo Golf ansvarar inte för gods som skadats under transporten. Vi packar alltid varorna med största försiktighet så att risken för godsskador minimeras. Kontakta oss på e-post tattoogolf@tattoogolf.eu om du vill skicka till ett land som ännu inte nämns nedan. Vi bokar för prisändringar

LEVERANSTID BESTÄLL INNAN 14:00 OCH DIN BESTÄLLNING SÄNDADE SAMMA DAG (VARJE DAG).

När du har beställt dina varor och slutfört betalningen kommer du snart att få en beställningsbekräftelse via e-postadressen. Vi förbereder och skickar dina varor så snart som möjligt och så mycket som möjligt samma dag (måndag till fredag). Se leveranstiden för hemma och utomlands nedan.

LEVERANSPRIS

En avgift för leverans tillkommer när du checkar ut i butiken för att täcka fraktkostnader med GLS, PostNord, DAO. Alla paket levereras som ett försäkrat paket.

LEVERANS

utomlands (Tattoo Golf Europe levererar endast till EU + Morway och Mellanöstern) Våra leveranser utomlands levereras av GLS. Alla försändelser skickas som ett försäkrat paket. Vanlig leveranstid i Europa tar 1-4 arbetsdagar. Normal leveranstid utanför Europa tar cirka 3-7 arbetsdagar. Fraktkostnaderna varierar beroende på land. Priserna i fråga kommer att visas i utcheckningsflödet när du gör din beställning. Om du är osäker på fraktkostnader, vänligen kontakta vår kundtjänst på tattoogolf@tattoogolf.eu eller ring +45 8734 4530